Оглас за работа: РРОМА вработува!!!

БАРАМЕ МЛАДИНСКИ КООРДИНАТОР/КА! РРОМА објавува јавен оглас за вработување на младински координатор/ка, со фокус на активности поврзани со работа на млади Роми и не-Роми преку неформално образование, вклучување и соработка со меѓународни организации и партнер-организации од мулти-етнички карактер. Работното место предвидува работа со млади од маргинализирани и ранливи групи, патување во странство, како и координирање […]