Заврши младинската размена “The Intercultural Journey”

30 млади од 6 европски земји зедоа учество на младинската размена “The Intercultural Journey” која што се оддржа во хотел Кратис, Кратово. Младинската размена “The Intercultural Journey” беше организирана од страна на РРОМА и поддржана од Еразмус плус и Националната агенција за европски образовни програми и мобилност. Целта на младинската размена беше преку употребата на […]