Официјално започнаа подготовките за проектот Roma Youth Bring Change

Во рамките на проектот Roma Youth Bring Change поддржан од Европската Унија преку Erasmus Plus, од 19 до 26 јуни 2022 се одржа подготвителна средба за идните активности на проектот.                     Се работи за  стратешко партнерство KA2, предводено од Autonómia Alapítvány во соработка со ERGO Network […]