ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТОТ “The Other School of Politics“

РРОМА објавува повик за активно учество на Млади Роми и не-Роми во рамките на проектот “The Other School of Politics“ финасиран од Исланд, Лихтенштајн и Норвешка преку ЕЕА и Норвешкиот Фонд за Грантови за Регионална соработка ЕЕА and Norway Grant. Проектот ќе се реализира до Декември 2022 година. Целта на проектот е да се обезбеди […]