Categories
Uncategorized Новости

ЗАВРШИ ВОНРЕДНОТО СОБРАНИЕ НА НМСМ

РРОМА присуствуваше на вонредното собрание на НМСМ одржано на 03.03.2023 во Скопје.

На оваа собрание беше усвоен нов статут на НМСМ.

Собранието на НМСМ претставува можност за младинските организации заедно, преку конструктивнa дискусиja, да нoсат одлуки кои ќе водат кон подобрување на животот на младите.