Categories
Uncategorized Новости

Заврши мобилноста Partnership for Inclusion

Од 12 до 18 декември во Бребу, Романија во организација на Nevo Parudimos се одржа мобилност за вмрежување и соработка на повеќе организации од различни полиња.

Оваа активност ни понуди да создадеме директни партнерства со стари и нови партнери како и да иницираме нови идеји на проектни активности.

Во склоп на мобилноста, го прославивме 15тиот роденден на Nevo Parudimos и истовремено имавме можност да присуствуваме на Гала вечер за локалните организации од граѓанскиот сектор.