Categories
Uncategorized Новости

Одржана средба во рамките на проектот ,,The Other School of Politics”

На 19.07.2022 година на ЗООМ платформата, РРОМА одржа онлајн средба со селектираните ментори и експерт во рамките на проектот ,,The Other School of Politics” финасиран од Исланд, Лихтенштајн и Норвешка преку ЕЕА и Норвешкиот Фонд за Грантови за Регионална соработка ЕЕА и Норвешки Грант.

 

На средбата селектираните ментори се запознаа со експертот кој ќе биде одговорен за нивната обука и разговараа за потенцијалниот начин на реализација на обуката. Исто така дискутиравме за идните активности на менторите со нивните фокус групи како и за нивните очекувања од обуката.