Categories
Новости

ОДРЖАН ОНЛАЈН СОСТАНОК ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ “THE OTHER SCHOOL OF POLITICS“

На 05ти мај РРОМА со партнер организацијата Zero Discrimination  од Турција одржаа онлајн состанок на зоом платформата во рамките на проектот “THE OTHER SCHOOL OF POLITICS“  финасиран од Исланд, Лихтенштајн и Норвешка преку ЕЕА и Норвешкиот Фонд за Грантови за Регионална соработка ЕЕА and Norway Grant.

На овој состанок се дискутираше за идните активности и средби кои треба да се реализираат во рамките на проектот како и селектираните ментори. Освен за тековните и идните активности, на средбата исто така се разговараше за стратегијата и методите кои ќе се користат во текот на  реализацијата на проектот.