Categories
Новости

Се одржа четвртиот онлајн состанок за стартешкото партнерство за проектот Loose Ends

РРОМА  заедно со партнер организациите EgyüttHató Egyesület / Co-Efficiency Association – Унгарија и Asociatia Nevo Parudimos – Романија на 23 април 2021 год. се одржа и четвртиот онлајн состанок на нашиот проект за стратешко партнерство KA2  Loose Ends. Состанок се одржа на зоом платформата.

        

На овој состанок се дискутираше кои прашања би ги ставиле во нашето истражување, каде што предходно секоја партнер организација имаше подготвено прашања. Се разговараше на кој начин би се одржувале интервјуата, и ги финализиравме прашањата кои ќе бидат во истражувањето, и кои се следните активности за периодот кој следи.