Categories
Конкурси Новости

Одржан онлајн состанок во рамките на проектот ,,Invisible Power”.

На 20ти април РРОМА со партнер организацијата Slovo 21 – Чешка одржаа онлајн состанок на зоом платформата во рамките на проектот ,,Invisible Power”  финасиран од Исланд, Лихтенштајн и Норвешка преку ЕЕА и Норвешкиот Фонд за Грантови за Регионална соработка ЕЕА and Norway Grant.

 

На овој состанок се дискутираше за идните активности и средби кои треба да се реализираат во рамките на проектот како и за селекцијата на жени кои ќе земат учество. Освен за тековните и идните активности, на средбата исто така се разговараше за стратегијата и методите кои ќе се користат во текот на  реализацијата на проектот.